Contact opnemen

Onderhoud

Onderhoud

Een goede, veilige auto aanschaffen is één… uw auto ook goed en veilig houden is een andere zaak. Daarom kunnen wij u helpen met uw auto onderhoud.

Natuurlijk kunt u daar zelf heel wat aan doen. Denk bijvoorbeeld aan koeling, oliepeil, verlichting en bandenspanning. Maar om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig door een vakkundig oog naar gekeken wordt. Daarvoor zijn periodiek onderhoud en de jaarlijkse APK noodzakelijk.

APK – een verstandige zaak

Voor de verkeersveiligheid én voor het milieu is het belangrijk dat uw auto in goede staat is. Daarom is indertijd de Algemene Periodieke Keuring (APK) ingevoerd. Bij deze jaarlijkse keuring wordt onderzocht of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. Dat is op langere termijn ook gunstig voor uw portemonnee, want eventuele mankementen kunnen zo bijtijds verholpen worden.

Altijd een onderhoudsbeurt

De APK is niet meer dan een momentopname. Bovendien wordt vooral gekeken naar de verkeersveiligheid. Motor en versnellingsbak komen bijvoorbeeld helemaal niet aan de orde. Wordt uw auto goedgekeurd, dan betekent dat dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Daarom moet er regelmatig door een vakman naar de staat van uw auto gekeken worden. Hoe vaak hangt uiteraard helemaal af van hoeveel u rijdt.

Bij een onderhoudsbeurt door Primoto Autobedrijf kunt u erop vertrouwen dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator.

Duidelijkheid

Door de APK te combineren met een onderhoudsbeurt slaat u in feite twee vliegen in één klap. In dat geval is de APK gratis én uw auto wordt door de monteurs van Primoto Autobedrijf direct vakkundig onder handen genomen.

Wordt bij de onderhoudsbeurt een mankement geconstateerd, dan hoort u dit meteen. Ook kan de monteur u precies vertellen welke reparaties u op korte termijn nog kunt verwachten. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Weten wat wij voor uw auto kunnen doen?

Neem contact op